Anëtarësohu

    Content Image
    BENEFITET

    BENEFITET E ANËTARËSIMIT

    Të qenit anëtarë i asociacionit do të ju japë mundësin e ekspozimit të racave në panairet kombëtare dhe ndërkombëtare, matrikulat(unazat) per kafshët tuaja do të porositen nga EE, porosi e perbashket e ushqimeve, vitaminave, medikamenteve per kafshët tuaja me çmime me te volitshme se sa tregu, pjesmarje ne seminare të specializuara trajnime nga expertet më eminent nga kategoria e kafsheve tuaja, shoqerim, vlerësim i kafshëve tuaja.

    Behu Anëtarë